Mainos

Isä latasi nöyryyttävän videon nettiin – tytär tappoi itsensä

Yhdysvalloissa Tacoman kaupungissa 13-vuotias teinityttö on tappanut itsensä hyppäämällä sillalta alas.

Tyttö teki itsemurhan vain päiviä sen jälkeen, kun hänen isänsä oli leikannut kurinpitotoimena tytön hiukset – ja ladannut parturoinnista videon nettiin. Asiasta kertovat useat yhdysvaltalaismediat, muun muassa The Independent

Tyttö kirjoitti perheelleen kuusi viestiä ennen kuin hyppäsi sillalta alas viikko sitten perjantaina. Hän kuoli seuraavana päivänä.

Isän toimet ovat herättäneet suurta raivoa ja surua, varsinkin sen jälkeen, kun video ladattiin verkkoon. Oletettavasti joku kolmas osapuoli latasi videon julkiseksi ja poisti sen myöhemmin. Monet verkon kommentoijista pitävät isää syyllisenä tytön kuolemaan.

Poliisin mukaan tytön itsemurhalla oli monia syitä. Poliisi vahvistaa, että isä todella leikkasi tytön tukan ja kuvasi tapahtuneen, mutta mistään rikollisesta toiminnasta ei ole todisteita.

Poliisin mukaan nuoreen tyttöön vaikutti moni asia, eikä hiustenleikkuulla ja sen videoinnilla ”ollut paljoakaan tekemistä tytön päätöksen kanssa”.

Poliisi Loretta Cool Tacoman poliisista sanoo, että tytön isä leikkasi tämän hiukset, koska yritti saada tyttöä lopettamaan tiettyjä asioita, joita isä ei hyväksynyt. Poliisi kieltäytyi kommentoimasta, mitä nämä asiat olivat.

– Isä kysyi, että ymmärrätkö, teoillasi on seurauksia, Cool sanoo.

Tytön koululla opiskelijoille ja henkilökunnalle on annettu kriisiapua.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.