IS: Tässä ovat maailman lihottavimmat ruoat

Kesäkauden tehdessä tuloaan moni vahtii linjojaan aiempaa tarkemmin. Näistä ruoista painonvartijan kannattaa pysytellä hyvin kaukana!

Iltasanomat listasi viisi maailman lihottavinta ruokaa.

Teksasilaisessa Mega Mel Burgerissa on 4500 kilokaloria. Purilaisesta löytyy lisukkeiden lisäksi kilon painoinen pihvi. Vielä tuhdimman herkun voi napata mukaansa Michiganista: Fifth Third Burger -purilaisesta ruokailija nettoaa 4800 kilokaloria. Jättiläishampurilainen sisältää muun muassa viisi pihviä ja saman verran juustoviipaleita.

Purilaisten rinnalla Denveriläinen burritoherkku, 7 pound burrito on jo lähes kevyttä purtavaa. Annoksen mukana tulee muun muassa kananmunia, kinkkua, juustoa ja perunaa. Yhdessä burritossa on "vain" 3760 kilokaloria, mutta sen syöminen on silti valtava haaste. Burritoa tarjoava ravintola lupaakin, että annoksen kerralla ahmiva nainen saa puljusta ilmaiset annokset koko loppuelämäkseen.

Ja vielä jälkiruoka!

New Yorkissa ruokailija voi turvautua vielä kevyempään annokseen, Shack Stackiin. Rriteerattuja, juustotäytteisiä sieniä sisältävä annos sisältää noin 1500 kilokaloria.

Rasvaiset herkut nautittuaan voi piipahtaa jälkiruoalle Teksasiin, jossa eräs ravintola tarjoaa Fried Banana Spliti -jälkkäriä. Annoksessa banaani, hunaja ja pähkinävoi pyöritellään palloiksi ja friteerataan. Yksi annos on ihmisen päivittäisen energiatarpeen veroinen, siis noin 2000 kilokalorin luokkaa. Hyvää ruokahalua!

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat