IS: Sairauskohtauksesta toipuvan Antti Litjan voinnista uutta tietoa

Sairauskohtauksesta toipuva näyttelijä Antti Litja joutui jäämään pois helmikuisesta Jussi-gaalasta. Ilta-Sanomat uutisoi Litjan tämän hetken voinnista.

Näyttelijä Antti Litja sai viime syksynä sairauskohtauksen ja joutui jäämään pitkälle sairauslomalle. 76-vuotias näyttelijä kertoi marraskuussa MTV.fille voivansa jo melko hyvin.

Näyttelijä edusti vielä itsenäisyyspäivänä Linnan juhlissa, mutta Ilta-Sanomat uutisoi Litjan joutuneen uudelleen sairaalahoitoon pari viikkoa ennen joulua.

Helmikuisessa Jussi-gaalassa Litja kahmi Parhaan miespääosan palkinnon ja Betoni-Jussin. Lisäksi miehen tähdittämä Mielensäpahoittaja palkittiin parhaana elokuvana. Palkinnot vastaanotti Litjan puolesta hänen hurmaava pojanpoikansa Leo. Litjan fanit huolestuivat poissaololla loistaneen näyttelijän tilasta.

Kuntoutus etenee

Litja on viettänyt hiljaiseloa koko alkuvuoden, mutta keskiviikkoinen Ilta-Sanomat päivittää tuoretta ja huojentavaa tietoa tähden voinnista. Litjan lähipiiristä kerrotaan lehdelle näyttelijän kuntoutuksen etenemisestä.

– Litja kuntoutuu kovaa vauhtia ja kuljemme luottavaisin mielin kohti kesää, lehdelle kerrotaan.

Kuntoutus tulee ottamaan aikansa, mutta lähipiirin mukaan toipuminen on jo edistynyt. Myös itse toipilas pitää lipun korkealla.

– Antti on hyvin positiivisella mielellä.

Ensi syksynä Litjan olisi tarkoitus palata teatterin lavalle Kansallisteatterin loisia aikoja, Mielensäpahoittaja -monologissa.

– Aion keskittyä sen monologin tekemiseen heti, kun ohjaaja vain vapautuu edellisestä projektista. Kyseessä on kuitenkin toista tuntia pitkä monologi, joten kyllä minä vuorosanoja luen jo nyt, Litja totesi MTV.fille reippaasti marraskuussa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Korjaus 8.4.2015 klo 13.13: Otsikkoa muutettu koskien Litjan terveydenkuvaa.

Lue myös:

    Uusimmat