Interin tuhlaajapoika mursi sittenkin Atletico Madridin muurin – rangaistuspotkutuomio nousi isoon rooliin Hollannissa

Tulihan se sieltä! Vaihtopelaaja Marko Arnautovic murtaa Atletico Madridin muurin 1:44
Marko Arnautovic nousi Interin sankariksi tiistain Mestarien liiga -kierroksella.

Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuivat tiistaina kahdella ottelulla. Italiassa Inter nappasi 1–0-voiton Atletico Madridista.

Vierasjoukkue Atletico oli ottelussa enemmän vastaanottavana osapuolena ja näyttikin pitkään selvittävän Interin vahvan rynnistyksen kunnialla.

Varsinkin toisella jaksolla isännät onnistuivat luomaan monia laadukkaita maalipaikkoja, joista parhaimmat osuivat vaihdosta kentälle tulleelle Marko Arnautovicille, joka ei kuitenkaan kyennyt iskemään palloa huippupaikoista sisään.

Avausmaalia saatiin kuitenkin odottaa 79 minuuttia, kun tuhlaajapoika Arnautovic onnistui kuin onnistuikin iskemään vauhdikkaan hyökkäyksen päätteeksi pallon verkkoon.

Illan toisessa ottelussa PSV ja Borussia Dortmund pelasivat 1–1-tasapelin.

Donyell Malen vei Dortmundin 1–0-johtoon avausjaksolla, kun hän laukoi pallon entisen seuransa verkkoon.

Dortmund-hyökkääjä Donyell Malen rokotti vanhaa seuraansa – tuuletuksessa kunnioittava ele 1:19
Donyell Malen vei Dortmundin 1-0-johtoon.

Tiistain otteluiden kenties puhuttavin tilanne nähtiin toisella puoliajalla, kun PSV sai rangaistuspotkun Mats Hummelsin kaadettua liukutaklauksellaan Malik Tillmanin.

Dortmund-pelaajien protestointi ei tuottanut tulosta ja Luuk de Jong sai naulata 1–1-tasoitusmaalin rangaistuspotkusta.

Lisämaaleja ei nähty, joten toiseen ja ratkaisevaan osaotteluun lähdetään jännittävistä asetelmista.

Luuk de Jong tuo PSV:n pilkulta tasoihin – Dortmund-pelaajat tyrmistyivät tuomiosta 3:00
Luuk de Jong toi PSV:n tasoihin rangaistuspotkumaalillaan. Tilannetta edelsi kiistanalainen liukutaklaus.