Inter osui rankkareista

Turun Inter kukisti jalkapallon Suomen Cupin välierässä KuPSin rangaistuspotkukisan jälkeen 4-3, 1-1 (0-1).

Inter hankki finaalipaikan vajaamiehisenä, sillä sen pelaajista Juuso Hämäläinen ja Philip Njoku poistettiin varsinaisen peliajan lopussa kentältä.

Inter keskittyi jatkoajalla puolustamaan ja pystyi estämään KuPS:n maalintekoaikeet.

Rangaistuspotkukilpailun sankariksi nousi Interin maalivahti Magnus Bahne. Hän torjui kaksi KuPSin rankkaria.

Tristan Bowen teki KuPS:lle 33. minuutin jälkeen 1-0. Tasoituksen ampui Interin Guy Gnabouyou pelin 51. minuutilla. Kummallakin joukkueella oli varsinaisella peliajalla paikkansa ratkaista ottelu, mutta maaleja ei nähty.

Interin valmentaja Job Dragtsma kiitteli joukkueensa taistelutahtoa, jolla voitettiin sekä vastustaja että erotuomarin "kyseenalaiset ratkaisut".

KuPS:n valmentaja Marko Rajamäki harmitteli tehottomuutta, mutta korosti, että kahdeksan miehen puolustuksen murtaminen ei ole aina yksinkertaista.

Inter kohtaa Cupin loppuottelussa IFK Mariehamnin.