Mainos

Insesti-isän lapset aloittivat koulun

Itävaltalaisen insesti-isän lapset ovat aloittaneet kouluun.

Tytärtään ja kolmea muuta lastaan kellarissaan pitäneen Josef Fritzlin jälkikasvu on aloittanut koulunkäynnin paikassa, jonka tietoja ei ole annettu julkisuuteen. He saavat tiettävästi opetusta kotikaupunkinsa Amstettenin opettajilta.

Kolme kellariin vangittuna ollutta lasta, Alexander, 12, Monika, 14 ja Lisa, 15 ovat aloittaneet koulun sen jälkeen, kun Josef Fritzl jäi toukokuussa kiinni Itävallan poliisille ja heidät vapautettiin. Lapset ovat Josef Fritzlin ja hänen tyttärensä Elisabethin jälkikasvua. Lapset ovat olleet lääketieteellisessä hoidossa tähän saakka.

Amstettenilaisen koulun rehtori Maria Hosa kertoo, että lapset "rakastavat oppimista". Koulun turvallisuudesta vastaava Fritz Lengauer sanoi lisäksi, että "he odottavat pääsevänsä takaisin kouluun ja tapaavansa uudet luokkatoverinsa". Lengauerin mukaan koulun henkilökunta haluaa aloittaa uuden kouluvuoden harmonisissa merkeissä.

Elisabeth pyytää tiedotusvälineitä jättämään lapset rauhaan tai kouluunmeno joudutaan perumaan.

Itävaltalaista Josef Fritzliä odottaa ainakin 3000 raiskaussyytettä, kun hänen oikeudenkäyntinsä alkaa, mahdollisesti jo joulukuussa. Fritzl piti nykyään 42-vuotiasta Elisabeth-tytärtään ja heidän yhteisiä lapsiaan kellarinsa vankeudessa 24 vuoden ajan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.