Ilves sortui siihen taas: vanha synti piinaa tamperelaisia vuodesta toiseen – "Robin Hoodina antavat niitä tuonne pienille ja köyhille"

Vahvan Ilveksen yllä yhä kysymysmerkkejä –"Koutsilla pitää olla auktoriteetti" 2:55
Vahvan Ilveksen yllä yhä kysymysmerkkejä – "Koutsilla pitää olla auktoriteetti"

Jääkiekon SM-liigaa johtava Tampereen Ilves on pelannut loistavan alkukauden. Joukkue on voittanut kahdeksasta ensimmäisestä pelistään kuusi, mutta silti siihen kohdistuu tiukan paikan tullen yhä tiettyjä kysymysmerkkejä.

Jo viime kaudella kävi lähes säännönmukaiseksi, että jos Ilves pelasi peräkkäisinä päivinä, se voitti ensimmäisen ja hävisi jälkimmäisen käytännössä vastustajasta riippumatta.

MTV Urheilun Liigaviikko-ohjelmassa Teemu Niikko ja Petteri Sihvonen pohtivat syitä ilmiöön ja arvioi niiden johtuvan osittain pelitavasta, joka ei tarjoa pelaajille riittävästi selkänojaa kovan rasituksen alla. Muutakin löytyi ja katseet kohdistuvat seuran päävalmentajaan Jouko Myrrään.

Artikkelin yläosassa Liigaviikko ihmettelee: Miksi Ilves notkahtaa peräkkäisinä päivinä? Koko ohjelma katsottavissa alapuolella.

HIFK sai helpotusta huonoon alkukauteensa, Kärpät ja Ilves pelaavat huippulätkää – Liigaviikko analysoi jääkiekkoviikon tapahtumat 24:15

Lue myös:

    Uusimmat