Mainos

Ilves-pomo kertoo Karri Kiven potkuista: "Meidän on saatava pelistämme sattuma pois"

6:57
MTV Uutiset Live käsitteli Karri Kiven potkuja tuoreeltaan.

Tampereen Ilves tiedotti maanantaina erottaneensa päävalmentaja Karri Kiven tehtävistään. Seuran urheilujohtajan Timo Koskelan mukaan sunnuntaina tehty päätös ei syntynyt yhden ottelun perusteella.

Tamperelaisseura tiedotti samalla Jouko Myrrän vastaanottavan päävalmentajan tehtävät kaudet 2019-2021 kattavalla sopimuksella. Koskelaa ei huoleta Myrrän kokemattomuus päävalmentajuudesta Liiga-tasolla.

– Jouko Myrrä on ollut seuran toiminnassa jo pitkään mukana ja voittanut A-junioreissa myös Suomen mestaruuden. Meillä on häneen täysi luotto ja haluamme sen myös osoittaa. Emme halunneet valmentajaa, joka tulee vain pätkätyöläiseksi, vaan Myrrä on koko ajan ollut meidän ykkösvaihtoehto jatkamaan Karri Kiven työtä jo aikaisemmin, Koskela kommentoi MTV Urheilulle.

– En koe häntä (Myrrää) missään nimessä kokemattomaksi. Hän on sitä ehkä päävalmentajana Liiga-tasolla, mutta muuten hän on kokenut valmentaja ja tietää mitä tekee.

Koskela vahvistaa päätöksen Kiven potkuista syntyneen sunnuntaina, mutta korostaa yksittäisten otteluiden merkityksettömyyttä päätöksessä.

– Kokoonnuimme eilen miettimään seuran tulevaisuutta. Emme puhuneet yksittäisistä peleistä, vaan alkukauden suorittamisesta kokonaisuutena. Päävalmentajalla on päävalmentajan oikeudet ja vastuut.

– Olimme tietysti joukkueen suorittamisesta jo pitkään huolissamme. Pompulla on ollut liian suuri merkitys suuntaan tai toiseen. Meidän on saatava pelistämme sattuma pois. Mietimme asiaa isompana kokonaisuutena, emme yksittäisenä pelinä tai hetkenä, Koskela sanoo. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja