Ilveksen ja Tapparan paikallistaistoissa aivan uudenlaista värinää – "Tamperelainen jääkiekko on hyvässä tilassa"

Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi nauttii paikallisotteluiden sähinästä –"Tamperelainen jääkiekko on hyvässä tilassa" 1:40
Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi nauttii paikallisotteluiden sähinästä – "Tamperelainen jääkiekko on hyvässä tilassa".

Ilveksen ja Tapparan väliset Tampereen paikallistaistot ovat tarjonneet tällä kaudella aivan uudenlaisen mausteen, kun molemmat joukkueet taistelevat aivan SM-liigan kärkisijoista. Tamperelainen jääkiekko elää ja voi hyvin.

Ilves ja Tappara kohtasivat perjantaina Hakametsässä jo viidennen kerran tällä kaudella. Keskinäiset paikalliskamppailut ovat tarjonneet viihdyttävää ja laadukasta jääkiekkoa, kun molemmat joukkueet löytyvät sarjataulukon kärkipäästä.

Taistelu oli tiukkaa ja vauhdikasta myös perjantaina. Ilveksen ja Tapparan väliset kärkitaistelut eivät ole olleet viime vuosina kovinkaan yleinen näky. Tappara-luotsi Jukka Rautakorven mukaan uudenlainen asetelma ei tuo kaukaloon erilaista sähinää, mutta kaupungilla sitä saattaa näkyä menestyksen myötä.

– Kyllä näissä kamppailuissa on aina sähinää. Ehkä se on enemmän sähinää tuolla kaupungilla, kun täällä on hyvä vire päällä. Kooveekin menestyy Mestiksessä. Kyllä tamperelainen jääkiekko on hyvässä tilassa, Rautakorpi toteaa.

Tampereelle on rakenteilla tällä hetkellä uusi monitoimiareena, jonne myös Tapparan ja Ilveksen on määrä siirtyä pelaamaan SM-liigaotteluitaan. Kaupunkiin kohoava areena valmistuu oivalliseen paikkaan, kun tamperelainen jääkiekko elää nosteessa.

– Jos ajatellaan uuden hallin rakentamista, niin aika oikeaan aikaan tulee. Asiat menevät sillä tavalla oikeaan suuntaan, Rautakorpi sanoo. 

Lue myös:

    Uusimmat