Ilosaarirock kiinnitti megatähden – The White Stripesin nokkamiehenä pinnalle noussut Jack White saapuu Suomeen

Kolmannen sooloalbuminsa maaliskuussa julkaiseva rocktähti Jack White saapuu ensimmäistä kertaa soolourallaan Suomeen. White esiintyy Joensuun Ilosaarirockissa.

Vuonna 2011 hajonneen The White Stripes -yhtyeen laulajana ja kitaristina tunnetuksi tullut Jack White, 42, saapuu kesällä ensimmäistä kertaa soolourallaan Suomeen. White esiintyy Joensuun Laulurinteellä 13.–15. heinäkuuta 2018 järjestettävässä Ilosaarirockissa.

Myös The Raconteurs- ja Dead Weather -kokoonpanoissa vaikuttanut White julkaisee kolmannen sooloalbuminsa Boarding House Reach maaliskuussa. Levyn myötä White palaa keikkalavoille lähes neljän vuoden kiertuetauon jälkeen.

– On suuri kunnia saada Jack Whiten kaltainen nero Ilosaarirockiin. Mies on onnistunut luomaan täysin oman musiikillisen maailmansa ja säveltänyt hitollisen kasan maailman parhaimpiin kuuluvia rockbiisejä. Keikasta tulee komeaa, intoilee Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen tiedotteessa.

Jack White on saavuttanut urallaan useita Grammy-palkintoja. White on levyttänyt myös James Bond -elokuvan tunnuskappaleen (Quantum of Solace -elokuvan tunnari Another Way to Die Alicia Keysin kanssa vuonna 2008) ja saavuttanut useita listaykkösiä Yhdysvalloissa.

Muita Ilosaarirockiin tähän mennessä julkistettuja artistikiinnityksiä ovat muun muassa Gogol Bordello, Nightwish ja Action Bronson.

Lisätietoa Ilosaarirockista täällä.




Lue myös:

    Uusimmat