Mainos

Ilmestyskirja avautuu Vantaalla

Paavo Liski esittää evankelista Johannesta Ilmestyskirja - Rakkaustarina -näytelmässä, jota esitetään lokakuussa Myyrmäkihallissa Vantaalla. Näytelmän kehystarinassa tavallisen perheen isä etsii kadonnutta poikaansa ja tapaa matkallaan seitsemän ihmistä, jotka edustavat Ilmestyskirjan seitsemää ongelmallista seurakuntaa.

-Kun tekijät pyysivät näyttelijäksi tähän produktioon, suostuin, koska näin vanhemmiten teen mielelläni töitä ikuisten aiheiden, kuten nyt Raamatun tai vaikkapa Kalevalan pohjalta, Liski kertoo. Näytelmän Johanneksen repliikit ovat suoraan Raamatusta, Ilmestyskirjasta. Ohjaaja Arto Myllärinen ja käsikirjoittaja Anna-Mari Kaskinen kertovat halunneensa osoittaa, ettei Ilmestyskirja ole maailmanlopun käsikirja, vaan kirjoitus täynnä toivoa.

-Teemme teatteria, jossa ei julisteta eikä selitellä, vaan herätetään ihmisiä ajattelemaan, tekijät sanovat. Näyttelijöinä musiikkia, tanssia ja multimediaa sisältävässä esityksessä ovat Liskin lisäksi mm. Jarmo Mäkinen, Eija Vilpas, Matti Nurminen, Jarkko Tiainen ja Satu Silvo. Ilmestyskirjan ensi-ilta on 14. lokakuuta. Se esitetään kaikkiaan 15 kertaa.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.