Illallinen Scandinavian Hunksien seurassa

Ystävykset Marjo Määttä ja Tiina Majamaa Tampereelta voittivat Helmen kilpailussa illallisen herrasmiesseurassa neljän komean Scandinavian Hunksin kanssa Helmi-risteilyllä.

Baltic Princessin Buffetissa nähtiin torstaina 2.12. iloinen seurue. Juteltavaa riitti, kun Helmen kilpailun voittaneet Marjo ja Tiina istuivat iltaa Matiaksen, Maunon, Iiron ja Matin seurassa. Hunksit olivat tuoneet naisille mukanaan yllätyslahjan – vuoden 2011 hyväntekeväisyyskalenterinsa nimikirjoituksilla varustettuna.

– Scandinavian Hunksit olivat tosi komeita ja herrasmiehiä. Odottivat illallisellakin, että me naiset istumme ensin ja auttoivat tuolien kanssa. Juttua riitti! Heidän kanssaan oli helppoa puhua. Tapaaminen täytti odotukset ihan täysin, Marjo kertoo.

Voittajat kävivät myös katsomassa Hunksien molemmat esitykset ja totesivat, että miehet kyllä osaavat ottaa yleisön hyvin mukaan. Suosikki-Hunkseja kysyttäessä vastaus oli yksimielinen:

– Illallisseuramme, eli Mauno, Matti, Iiro ja Matias! He olivat mielestämme komeimpia ja tosi mukavia. Heidän ansiostaan meidän illallisesta ja risteilystä tuli astetta hauskempi. Ihanaa oli tietysti sekin, että saimme heidän seinäkalenterinsa. Oli kyllä ihan mahtava risteily kaikin puolin!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: MTV3/Helmi

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja