IL: Timo T.A. Mikkosen voinnissa raju heikkeneminen

Mediapersoona Timo T.A. Mikkonen jouduttiin kiidättämään sairaalaan, uutisoi Iltalehti.

Vakavista aivoinfarkteista toipuvan Mikkosen vointi heikkeni viime viikon torstaina radikaalisti ja hänet jouduttiin kiidättämään sairaalaan. Vaimo Nina Mikkonen kertoo Iltalehdelle miehen voineen vielä päivällä hyvin, mutta sitten vointi oli romahtanut.

– Illalla huomasin, että kaikki ei ole kunnossa. Samassa Timo alkoi oksentaa ja meni voimattomaksi, Nina kertoo lehdessä.

Kotihoidossa huhtikuusta asti ollut Timo T.A. on joutunut olemaan useaan otteeseen sairaalahoidossa. Nyt voi käydä niin, ettei Mikkonen pääse sairaalasta jouluksi kotiin.

– Hän saa keuhkokuumeeseen suonensisäisiä lääkkeitä ja on hiljalleen toipumassa, Nina kertoo.

Mikkosten perhe avoimena vaikeasta ajastaan dokumentissa

Reilu vuosi sitten vakavan aivoinfarktin saanut Timo T.A. Mikkonen kertoo Maikkarilla jouluna nähtävässä Tänään, tässä ja nyt -dokumentissa taistelustaan yhdessä vaimonsa Nina Mikkosen sekä poikiensa kanssa. Dokumentissa käydään läpi Mikkosten elämää kaiken muuttaneesta päivästä eteenpäin. Timo T.A. Mikkonen sai 1.10.2011 kallonpohjavaltimotukoksen, jonka seurauksena hän sai useita aivoinfarkteja.

Ninaa mietitytti Timo T.A:n kotiutumisen jälkeen, miten perhe toimii tiiminä. Ninan mukaan muutos oli ollut perheelle hyppy tuntemattomaan. Myös Timo T.A. tukee nuoria lapsiaan. Hänen mielestään kokemus on kasvattanut heitä. Huhtikuun loppupuolella Timo T.A. pääsi sairaalasta kotiin.

– Se on melkoista rumbaa nyt, kun tulit Timo kotiin. Kaikki soittelevat ja kaikilla on asiaa. Tämä on sellainen yhtälö, että saa nähdä milloin elämämme rauhoittuu, Nina pohtii dokumentissa.

Timo T.A. Mikkonen - Tänään tässä ja nyt MTV3-kanavalla 22. joulukuuta klo 18.

Lähde: Iltalehti

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja