Mainos

IL: Merisalo aikoo opiskella juridiikkaa tai teologiaa

Vankilaan kuluneella viikolla passitettu kohuliikemies Arto Merisalo aikoo opiskella vankilassa joko juridiikkaa tai teologiaa. Myös kauppakorkeakoulun opinnot ovat harkinnassa. Asiasta kertoo Merisalon asianajaja Iltalehdessä.

Asianajaja Harri Vento kertoo lehdelle, että Merisalon opiskelusuunnitelmat ovat todellisia.

– Harva siinä vaiheessa kun menee sisään vankilaan, on noin aktiivisesti tuollaisia ajattelemassa. Hän on jo asettunut taloksi sinne.

Vennon mukaan Merisalolla on hyvä mieli siitä, että hovioikeus ei passittanut hänen entistä vaimoaan vankilaan, vaan tämä saa odottaa hovioikeudessa jatkuvaa oikeusprosessia vapaalta jalalta.

Myös kirja tulossa?

Merisalo kertoi torstaina päivätyssä blogikirjoituksessaan suunnitelevansa myös kirjaa vaalirahakuvioista.

– Blogikirjoituksiin voi tulla hetkellinen tauko. Saan toki Vantaalta käsin toimittaa tänne julkaistavaksi edelleen ajatuksiani. Ja niissä voi tulla vielä jopa jotakin uutta vaalirahakuvioista 2006-2007. Täytyy harkita, haluaako noita vanhoja asioita kaivella muussa, kuin mahdollisen kirjan muodossa, kirjoitti Merisalo Uuden Suomen blogi-sivulla.

Entinen Nova-liikemies Merisalo tuomittiin tällä viikolla Helsingin käräjäoikeudessa kuuden vuoden ehdottomaan vankeuteen. Tuomio tuli törkeistä velallisen epärehellisyysrikoksista, törkeistä kirjanpitorikoksista, törkeästä lahjuksen antamisesta, lahjuksen antamisesta, rekisterimerkintärikoksesta sekä kirjanpitorikoksesta 6 vuoden vankeusrangaistukseen.

Aija Merisalo on tuomittu törkeistä velallisen epärehellisyysrikoksista ja törkeistä kirjanpitorikoksista 3 vuoden vankeusrangaistukseen.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja