IL: Jari Sillanpään epäillään olevan osa laajempaa huumerinkiä – laulajatähti on yhä kiinniotettuna törkeästä huumausainerikoksesta epäiltynä

Katso videolta kaikki yksityiskohdat laulaja Jari Sillanpään edelliseen huumekäryyn liittyen. 

Iltalehden mukaan tähtilaulaja Jari Sillanpäätä epäillään osallisuudesta laajaan huumerinkiin, jossa on levitetty ja käytetty kristalliksi kutsuttua erittäin puhdasta metamfetamiinia. Rinkiin kuuluu lähinnä Sillanpään kavereita.

Sillanpää otettiin kiinni lauantaina Helsinki-Vantaan lentokentältä hänen palattua Thaimaan-lomaltaan. IL:n mukaan Sillanpää on yhä pidätettynä Pasilan poliisivankilassa ja häntä kuulustellaan tänään. IL:n tietojen mukaan iskelmätähden hallusta olisi kiinnioton yhteydessä löytynyt huumausainetta.

Epäiltynä tapauksessa on useita suomalaisia ja ulkomaalaisia, joista useimmat ovat toisensa tuntevia miehiä. Poliisi on IL:n mukaan saanut takavarikoitua osan huumeesta. Poliisi tutkii kokonaisuutta törkeänä huumausainerikoksena.

Sillanpää jäi syyskuussa kiinni kristalli-metamfetamiinin käytöstä viime syyskuussa. Hän myönsi poliisikuulusteluissa käyttäneensä ainetta jo vuosia.

Poliisi ei ole suostunut vahvistamaan pidätystä Iltalehdelle. Myös MTV Uutiset tavoitti Sillanpään aiemman huumekäryn tutkinnanjohtaja Jari Pynnösen, mutta hän ei suostunut kommentoimaan asiaa.

Lue myös:

    Uusimmat