Iivo Niskanen murheellisena siskonsa kohtalosta – ”Voin vain kuvitella”

Hakola ja Niskanen harmittelivat kaatumista –"Kyllähän se syö miestä" 2:58
Videolla Iivo Niskanen ja Ristomatti Hakola ruotivat parisprintin pettymystään.

Kerttu Niskanen oli riemua täynnä lähdössä Krista Pärmäkosken kanssa MM-parisprinttiin. Mitaliodotuksetkin nousivat, mutta Niskanen sairastui.

Pärmäkoski ja Niskanen olivat vuosikymmenen verran unelmoineet pariviestin hiihtämisestä yhdessä. Niskasen alkukausi oli iso pettymys, mutta lepo- ja harjoittelutauko palauttivat hänet oikeille raiteille. Kaksikko vilkuili toisiaan hymyillen mediatilaisuudessa, jossa pariviestijoukkue ilmoitettiin.

Eilisiltana yhdeksän aikaan Pärmäkoskelle ja Anne Kyllöselle ilmoitettiin, ettei Niskanen pysty hiihtämään. Hengitystieinfektio esti odotetun MM-matkan. Odotukset olivat korkealla, sillä Niskanen voitti viikko sitten Cognessa 10 kilometrin perinteisen kisan.

Oman parisprinttinsä Ristomatti Hakolan kanssa hiihtänyt Iivo Niskanen oli apeana siskonsa kohtalon vuoksi.

– Harmittaahan se. Juuri kun suunta oli hyvä. Mitä itsekin näin valmistavia treenejä, niin näytti tosi hyvältä. Voin vain kuvitella, miltä tuntuu tällä hetkellä, kun kelkka on juuri kääntynyt, Iivo Niskanen sanoi.

Kerttu Niskanen eristettiin omaan hotellihuoneeseen sairastumisen vuoksi. Tämän päivän kisaajat eivät ole omasta terveydestään huolissaan, eikä joukkueessa ole paniikkia pääläl.

– Kaikenlaista on joka puolella, hotellilla pyörii ihmisiä ja tässä pyörii ihmisiä joka puolella. Pitää vain keskittyä siihen, että hoidetaan oma käsihygienia ja muut pikkujutut, ettei tule mitään, Iivo Niskanen totesi.

Lue myös:

    Uusimmat