Iina Kuustonen paljastaa, miten keräsi lapsena rahaa siskonsa Minkan kanssa festarien bäkkärillä

Näyttelijä Iina Kuustonen paljastaa somessa, mitä aarteita hän löysi vintiltään, ja miten hän keräsi rahaa siskonsa näyttelijä Minka Kuustosen kanssa lapsena Pori Jazzien backstagella.

Näyttelijä Iina Kuustonen, 39, jakoi Instagramiin 18. maaliskuuta kuvia vintin siivouksen myötä tekemistään vanhoista aarteista. Aarteiden joukossa on hänen ja hänen pikkusiskonsa näyttelijä Minka Kuustosen, 38, virkkaamia rannekoruja, c-kasetteja, korvalappustereot, kellosormuksia, omatekemiä radio-ohjelmia ja vanhan Nokian puhelimen kuoret. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Me virkattiin Minkan kanssa lapsena tällaisia rannekoruja. Myytiin niitä Pori Jazzeilla backstagella ja ostettiin tuotoilla lisää lankoja. Mikki Hiiri -salkut olivat täynnä virkkuuhommia ja taskut kolikoita. Vielä tänäkin päivänä tulee ihmisiä kertomaan, että koruja on tallessa! Nämä ovat siis hyvin kestävää laatua, Iina kertoi julkaisussaan. 

Kuvat ovat herättäneet seuraajissa hilpeyttä. 

– Kellosormus, juontaja Anni Ihamäki kommentoi nauruhymiön kera. 

– Juuri katselin, että tyyliin Zalando myy kellosormuksia useammalla satasella. Eli trendi palaamassa, älä hukkaa, toinen neuvoi. 

– Nyt en taidakaan siivota kellosormustani roskiin. Saa tyttäreni sen käyttöönsä, jos muoti palaakin, kolmas pohti. 

Lue myös:

    Uusimmat