Ihoon ommeltu korsetti villitsee ja kauhistuttaa – katso kuvat!

Sanonta kuuluu, että kauneus on vain pintaa – mutta uuden korsettilävistys-villityksen fanit uskovat sen olevan pintaa syvemmällä.

Kehonmuokkausfanit ympäri maailman kokeilevat uniikkia lävistystä: siinä ihon alle asetetaan renkaita, joiden läpi pujotellaan nauha korsetin tavoin. Kosmetiikkakirurgit ovat varoittaneet sen olevan äärimmäisen kivuliasta ja jäljet voivat myös aiheuttaa pysyviä arpia ja infektiotauteja.

Parhaimmillaan yli 300 euroa maksavan korsettilävistyksen voi lisätä mihin kehonosaan tahansa, missä nahka on löysää. Suosittuihin alueisiin kuuluvat selkä, kyljet ja kurkku. Jotkut fanit kestävät tunnin kivun saadakseen "korsettinsa", vaikka lopputulos on vain väliaikaista ja kasvaa pois muutaman viikon jälkeen arpia jättäen.

– Minusta se on täysin hullua. Se on äärettömän kivuliasta ja lopputulos kestää vain hetken. En voi uskoa, että ihmiset rehentelevät näillä. Ne (lävistykset) ovat avoimia mille tahansa infektiolle. Se lähentelee masokismia, toteaa esteettisten kauneusleikkauksien asiantuntija Kevin Hancock.

– Lävistys ei ole vaarallinen, sillä se on pintalävistys, eikä mene tarpeeksi syvälle, puolustautuu Laura Hunt, joka tekee lävistyksiä liikkeessään Southamptonissa, Englannissa, ja on kokeillut tuotetta itsekin.

– Se on avoin haava, joten se on pidettävä puhtaana tartunnoista – se on kuten mikä tahansa lävistys, Hunt kuvailee.

MTV3/Helmi

Lähde: Metro.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja