Mainos

Ihon sävyyn mukautuva meikki korostaa luonnollista kauneutta

NIVEA Stay Real -meikkivoide, -meikkipuuteri ja -aurinkopuuteri saavat uudet helppokäyttöiset pakkaukset. Meikkivoide on entistä kätevämmässä pumppupullossa. Uusien puuteripakkauksien kannen ikkunasta näkee sävyn ilman pakkauksen avaamista.

NIVEA Stay Real -meikit mukautuvat ihon omaan sävyyn ja korostavat ihon luonnollista kauneutta. Koostumuksessa on sopivasti peittäviä pigmenttejä, joten iho näyttää luonnollisen tasaiselta, eivätkä pienet epätasaisuudet näy. Meikit ovat kestäviä ja keveitä.

NIVEA Stay Real -meikkien salaisuus on polykromaattiteknologia, joka sekoittaa luonnolliset väripigmentit ja valoa heijastavan läpikuultavan puuterin. Varsinaiset väripigmentit ovat hienojakoisia ja levittyvät hyvin iholle. Ne myös peittävät tarkasti ihon epätasaisuudet. Läpikuultavat pigmentit takaavat tasapainoisen lopputuloksen ja nostavat esiin ihon oman värin. Tuloksena on koostumus, joka mukautuu ihon todelliseen väriin.

NIVEA Stay Real -meikkien tärkeimmät ainesosat

• ihon väriä tasoittavat väripigmentit

• kiillon ja rasvaisuuden poistavat läpikuultavat puuterihelmet

• ihosta silkkisen pehmeän tekevä läpikuultava mikropuuteri

• kosteuttavat ainesosat pitävät ihon kauniina ja nuoren näköisenä

Uusien pakkauksien lisäksi NIVEA Stay Real -meikkipuuterista ja -meikkivoiteesta on saatavilla kaksi tummaa uutta sävyä. NIVEA Stay Real Compact Foundation -meikkipuuteria on saatavilla neljässä sävyssä: 00 Vanilla, 01 Warm Rose, 02 Rosy Beige uusi sävy 03 Natural Sand.

NIVEA Stay Real Foundation -meikkivoiteessa on viisi sävyä: 01 Ivory, 02 Nude, 03 Beige, 04 Sand ja uusi sävy 06 Amber. NIVEA Stay Real Terra Powder -aurinkopuuterin sävy on 79 Sunset Gold.

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.