Mainos

I-Doser - tietokoneohjelmalla tripille

Lataa soittimeesi äänitiedosto ja koe orgasmi, onnentunne tai vaikkapa huumetrippi.

Netissä leviävä uusi muoti-ilmiö, I-Doser, perustuu ääneen, joka synkronoi aivoaaltoja. Palvelu tarjoaa ohjelmistoa, joka ladataan tietokoneelle; tämän jälkeen nettikaupasta voi shoppailla itselleen sopivia "doseja" eli äänipaketteja.

I-Doserin äänipaketit soittavat ääntä binauraalisesti, eli kumpaankin korvaan yhtä aikaa. Vaikka ääni kuulostaisi vain suhinalta ja piippaukselta, ei pidä hätääntyä - nämä äänet ovat "valkoista melua" ja kuuluvat asiaan. Toisinaan taustalla saattaa kuulua rentouttavaa ambient-musiikkia.

Erilaisilla ääniyhdistelmillä aivot voidaan saada tuottamaan onnen, orgasmin tai vaikkapa pilvessä olemisen tuntemuksia!

Ei korvaa lääkitystä

Vaikka aivoaaltoihin sekaantuminen kuulostaa hurjalta, I-Doserin vakuutetaan olevan käyttäjälleen täysin turvallinen. Mikäli suunnitelmissa on ajaa raskasta koneistoa, ei nauhoitteiden kuuntelemista kuitenkaan suositella. I-Doser ei myöskään ole lääke, eikä sillä voi korvata esimerkiksi mielialalääkitystä. Lääkkeiden ja I-Doserin yhteiskäytöstä ei ole havaittu olevan haittaa.

I-Doserin kehittäjät ovat kuulleet tuotteesta positiivista palautetta myös huumeriippuvaisilta, jotka ovat äänipakettien avulla helpottaneet huumeista luopumista. Sivustolla kuitenkin muistutetaan, että lääkärin apua eivät mitkään nauhoitteet korvaa.

Puhelimet pois ja pötköttämään

Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi kehittäjät suosittelevat rentoutumista hämärässä huoneessa. Myös kaikki häiriötekijät tulee eliminoida, joten puhelimet kiinni! Tämän jälkeen laadukkaat kuulokkeet korville ja matkaan.

"Dosea" ei saa kuunnella liian kovalla, joten äänenvoimakkuus kannattaa säätää miellyttävälle tasolle; sinällään äänenvoimakkuus ei vaikuta nauhoitteen vaikutuksiin, mutta liian kovalla kuunneltu äänipaketti voi aiheuttaa äänten sekoittumista ja siten epätoivottuja vaikutuksia. Koko nauhoite on kuunneltava kerralla - tämänkin vuoksi on tärkeää, että ympäristö on häiriötön.

Kuulokkeiden käyttöön on yksinkertainen syy: kumpaankin korvaan soitetaan tietynlaista ääntä, jonka täytyy kulkeutua juuri oikeaan korvaan. Äänten soittaminen tietokoneen kaiuttimista ei siis aiheuta minkäänlaisia vaikutuksia. Jos kuulokkeiden johto ei yllä sängylle asti, ei hätää; myös tietokoneen edessä istuminen silmät kiinni riittää.

Jotkut eivät koe mitään

Vaikutuksen kesto riippuu aivojen kyvystä palautua ns. normaaliasetuksiin. Tämä on yksilöllistä, joten vaikutuksen kestoa ei voi etukäteen ennustaa.

Mikäli vaikutuksia ei ala kuulua, älä hätäänny. Jotkut käyttäjät saavat luvattuja vaikutuksia kaikista äänipaketeista; osalle toimivat vain harvat, ja jotkut käyttäjät eivät koe mitään.

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Lähde: http://www.i-doser.com/

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.