Hyytävä paljastus Christian Eriksenin vaimon ajatuksista kriittisellä hetkellä

8:55
Video: Christian Eriksenin sairauskohtaus keskeytti ottelun, Huuhkajat löi EM-avauksessaan Tanskan Joel Pohjanpalon maalilla.

Sabrina Kvist Jensen luuli kriittisellä hetkellä, että hänen aviomiehensä Christian Eriksen olisi mennyttä, paljastaa tanskalainen jalkapallolegenda Peter Schmeichel.

Eriksen lyyhistyi kentän pintaan lauantaina Tanskan ja Suomen välisessä EM-kisaottelussa Kööpenhaminassa. Hänen sydämensä pysähtyi, minkä jälkeen häntä elvytettiin. Eriksenin tilanne herätti suurta pelkoa, mutta hän palasi onneksi tajuihinsa ja hänet toimitettiin sairaalaan.

Eriksenin vaimo Sabrina Kvist Jensen reagoi miehensä sairauskohtaukseen voimakkaasti. Häntä olivat kentän laidalla lohduttamassa Tanskan kapteeni Simon Kjär ja tähtimaalivahti Kasper Schmeichel.

Schmeichelin isä Peter raportoi tapahtuneesta BBC Radio Five Livessä.

– Se ei tapahtunut kovin kaukaa siitä, missä kaikki pelaajien vaimot olivat. Christianin vaimo näki totta kai tilanteen ja tuli kentälle, Peter Schmeichel kertoi.

Maalivahtilegenda jatkoi hyytävällä paljastuksella: Kvist Jensen ajatteli miehensä olleen mennyttä.

– Poikani Kasper juoksi hänen luokseen. Puhuin hänen kanssaan. Hän meni sanomaan, että Christian hengittää. Hän (Kvist Jensen) itse asiassa luuli, että hän oli menehtynyt.

Tajuissaan sairaalassa olleen Eriksenin tilan on kerrottu olevan vakaa. Hän on myös ollut yhteydessä joukkuekavereihinsa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja