Helsingin yliopiston päärakennuksen Unicafe-ravintola on tarjonnut tänään viimeisen kerran naudanlihapohjaista ruokaa. Tarkoituksena on pienentää Unicafen hiilijalanjälkeä yhdellätoista prosentilla.
MTV Uutiset kertoi päätöksestä viime lokakuun puolessavälissä.
Päätös konkretisoitui tänään, kun yliopiston päärakennuksen ravintola tarjoili viimeisen kerran opiskelijoiden keskuudessa suosittua meksikolaista uunimakkaraa.
MTV Uutisiin yhteyttä ottanut valtiotieteen opiskelija sanoo, että Unicafen myyjä kehotti ruokailijoita ottamaan kyseistä ruokaa viimeistä kertaa.
Lue myös: Helsingin yliopiston ravintolat luopuvat naudanlihasta – "Niin sanottua vegaanimättöä täytyy olla"
Opiskelija kertoo MTV Uutisille, että annoksella on Jodel-palvelussa jopa oma faniryhmänsä, jossa uunimakkarapäivistä tiedotetaan innokkaasti.

