Hyökkääjä pimahti Mestis-karsinnoissa kauhistuttavalla tavalla: hakkasi kaatunutta pelaajaa rajusti selkään!

Tamperelaisen Kooveen hyökkääjä Niki Huovinen takoi Kajaanin Hokin pelaajaa kauhistuttavalla tavalla jääkiekon Mestiksen karsinnoissa.

Kiekosta käytiin kolmannessa erässä Kooveen puolustusalueella laidan lähellä tiukkaa kamppailua, ja jäähän kaatui pelaaja kummastakin joukkueesta. Huovinen alkoi hakata kaatunutta Hokin pelaajaa poikittaisella mailalla selkään.

Kaikkiaan Huovinen jakoi neljä rajua poikittaisen mailan iskua. Video on katsottavissa Hokin viestintä- ja tapahtumapäällikkö Jere Saastamoisen Twitter-tilillä.

Hämmästyttävää kyllä, Huovinen selvisi tilanteesta kahden minuutin rangaistuksella poikittaisesta mailasta.

Koovee voitti ottelun vieraissa lopulta maalein 5–1. Huovinen teki rangaistuksensa jälkeen pelin viimeisen maalin ylivoimalla.

Huovinen pelasi vielä viime kaudella Suomi-sarjaa Hokissa. Tällä kaudella hän on edustanut Mestis-seura Kooveeta.

Koovee johtaa Hokkia paras seitsemästä -menetelmällä pelattavassa karsintasarjassa nyt voitoin 2–0.