Huumekuskin epätoivoinen pako: Kauppakeskuksen parkin läpi, törmäys umpikujassa poliisiautoon ja rymistely pellolle, johon tie tyssäsi

Hämeen poliisi päätyi lauantaina iltapäivällä takaa-ajoon, jossa tulivat tutuksi niin urbaanit kauppakeskusmaisemat kuin juurevat peltonäkymätkin.

Poliisipartio havaitsi Tiiriössä 40-vuotiaan miehen kuljettaman auton, johon oli kiinnitetty toiseen autoon kuuluvat rekisterikilvet. Kilvet oli ilmoitettu hetkeä aikaisemmin anastetuiksi.

Poliisi laittoi hälytyksen ja pysäytysvalot päälle ja seurasi autoa kauppakeskuksen pysäköintialueen läpi. Pakoauto päätyi umpikujaan keskuksen takapihalla. Kuljettaja peruutti autonsa tahallaan päin poliisiauton etuosaa ja pakeni läheiselle pellolle.

Matka tyssäsi kuitenkin lyhyeen, sillä auto jäi jumiin pellolle kaadettuihin puunrunkoihin.

Paikalle saapui hätiin vielä toinen poliisipartio, jonka jälkeen pakoautosta otettiin kiinni kuljettaja sekä matkustaja, noin 35-vuotias mies.

Kuljettajalle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen ja hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausainerikokseen ja rattijuopumukseen.

Poliisiauton vauriot jäivät vähäisiksi.

Lue myös:

    Uusimmat