Mainos

Huumekuolema Mäntässä

Mäntän kihlakunnassa on paljastunut kolme huumerinkiä. Nuori mies menehtyi luultavasti yliannostukseen.

Poliisi epäilee huumeiden yliannostuksen aiheuttaneen vilppulalaisen nuoren miehen kuoleman. 19-vuotias nuorukainen kuoli keskiviikkona sairaalassa Mäntässä Pirkanmaalla.

Nuorukainen tuotiin viime viikon torstaina Mäntän sairaalan naapurikunnasta Vilppulasta. Hän oli ollut mukana, kun yksityisasunnossa käytettiin torstain vastaisena yönä huumausaineita, lääkkeitä ja alkoholia. Yön aikana nuorukainen menetti tajuntansa, jolloin muut asunnossa olleet hälyttivät sairasauton.

Alustavassa tutkimuksessa nuorukaisen verestä on löytynyt hasista, amfetamiinia ja huumaavia lääkeaineita. Kuolinsyy ja huumeiden koostumus varmistuvat oikeuslääketieteellisessä kuolemansyyn selvityksessä.

Mäntän kihlakunnassa on kesän ja syksyn aikana paljastunut kolme huumerinkiä. Niissä on ollut mukana 30-40 henkilöä. Yksittäisiä huumerikoksia poliisi on kirjannut näistä jutuista noin 170.

Myös Vilppulassa nyt ilmi tullut huumeiden käyttö on johtanut rikostutkintaan. Toistakymmentä henkilöä on ollut poliisikuulusteluissa huume- ja muista rikoksista epäiltynä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.