Huuma-juontaja Jenni Kokander paljastaa yhden asian vaatineen harjoittelua: "Ettei vastaa, että joo kuulin"

Huuma-ohjelman juontaja Jenni Kokander paljastaa yhden asian vaatineen harjoittelua:"Ettei vastaa, että joo kuulin" 2:38
Jenni Kokander kertoo MTV Uutiset Livessä, miltä Huuma-juontajana toimiminen tuntuu ja mikä asia on vaatinut erityistä harjoittelua.

Konkarinäyttelijä Jenni Kokander hyppäsi Huuma-juontajan puikkoihin jännittyneenä. MTV Uutiset Livessä hän kertoo ramppikuumeen lauenneen nyt, kun kaksi suoraa lähetystä on takana.

Koko perheen ohjelma Huuma on ihastuttanut katsojia nyt jo kahtena lauantai-iltana MTV3-kanavalla. Yhtä monta kertaa näyttelijä Jenni Kokander on nähty suorassa lähetyksessä juontajan roolissa yhdessä kollegoidensa Ernest Lawsonin, Roope Salmisen ja heidän miniversioidensa kanssa. 

MTV Uutiset Live tavoitti Kokanderin tänään sunnuntaina kommentoimaan Huuma-taivaltaan. Kokander kertoo, että suoran lähetyksen tekeminen juontajan roolissa on vaatinut myös harjoittelua. 

– Tämä on ensimmäinen ohjelma, missä mulla on korvanappi. On sen kanssa ollut vähän opettelemista. Kun kuuluu korvanapista ohje, ettei vastaa, että joo kuulin. 

"Oliko hänellä lääkitys ihan kunnossa?" – Jukka Hildén heittäytyi Huuman peliin mukaan

Huuma MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat