Huulille suudelmankevyt kiilto

Huulet viimeistelevät juhlameikin. Helmen muuttumisleikissä tulevalle morsiamelle Sinikka Hepolalle valittiin häämeikkiin raikas kiilto, joka sopii hienosti suudelmantäyteiseen juhlaan.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto rajasi ja väritti Sinikan huulet ensin nudesävyisellä huultenrajauskynällä. Kynä antaa pitkäkestoisuutta ja tuo huulen muotoa esille. Neuraali sävy on hyvä vaihtoehto, kun lopputuloksesta halutaan kuulas.

Huulikiilloksi valittiin korallinsävyinen tuote. Aavistus väriä raikasti lookia kummasti. Tuotteena käytettiin kevyttä kiiltoa, joka ei tahmaa. Miellyttävän tuntuinen kiilto sopii hienosti suudelmantäyteiseen juhlaan.

Huulikiilto sopii hääjuhlaan paremmin kuin huulipuna, sillä kiiltoa voi lisäillä huoletta päivän mittaan vaikka suoraan purkista.

Säihkettä suukkosuulle

Sinikan huulille levitettiin Nivean Volume Shine Wonder Full -huulikiiltoa. Tuote sisältää huulten omaa kollageenia aktivoivaa yhdistettä, joka tekee huulista täyteläiset. Kiillossa on myös huulia hoitavaa E-vitamiinia ja öljyjä, jotka sitovat kosteutta huulille. Kestävät kiiltopolymeerit lisäävät säihkettä huuliin.

NIVEA Volume Shine Wonder Full on saatavilla kahdeksassa kevään herkullisessa värissä. Värit kulkevat keltaisesta kuparin, violetin ja pinkin kautta kirkkaaseen punaiseen.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat