Huuhkajien joukkue nimettin – mukana Manchester Cityn nuori lupaus

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt Huuhkajien joukkueen tammikuun Portugalin leirille. Joukkueessa on mukana 13 mahdollista A-maajoukkuedebytanttia.

Huuhkajat pelaa leirin yhteydessä maaottelut Ruotsia ja Viroa vastaan. Kyseessä on miesten maajoukkueen ensimmäinen talvileiri kolmeen vuoteen. Ryhmässä on mukana yhdeksän pelaajaa alle 21-vuotiaiden maajoukkueesta. Mielenkiintoisina niminä ryhmässä ovat FC Hongan hyökkääjä Agon Sadiku ja Manchester Cityn laitapuolustaja Tomas Galvez. Sadiku pelasi marraskuussa kaksi maaottelua Kosovon maajoukkuepaidassa.

– Siellä ei hoidettu paperihommia sillä tavalla kuin ne olisi pitänyt hoitaa. Agonilla on vielä mahdollisuus edustaa Suomea, eli häntä ei ole sinänsä leimattu. Nyt meillä on mahdollisuus tehdä se. Me hoidamme paperihommat kuntoon, ja kyseessä on tosiaan kaksi virallista maaottelua. Mielenkiintoista nähdä Agon meidän riveissämme, Kanerva avasi Palloliiton tiedotteessa.

– Tomas Galvez on pelannut pääasiassa Manchester Cityn 18-vuotiaissa, mutta oli jo yhdessä miesten harjoitusottelussa penkillä. Hän on ollut alle 19-vuotiaiden maajoukkueen mukana ja nyt haluamme nähdä, miten hän pärjää A-maajoukkuetasolla. Hienoa tutustua kaveriin. Hänelläkin on mahdollisuus tehdä valintoja Englannin ja Suomen välillä. Mikäli hän pelaa Ruotsi-ottelussa, homma lienee sitä myöten selvä, päävalmentaja jatkoi.

Huuhkajat tammikuun maaotteluissa:

Lucas Bergström, Peterborough United
Viljami Sinisalo, Burton Albion
Elmo Henriksson, IFK Mariehamn
Arttu Hoskonen, HJK
Diogo Tomas, KuPS
Robin Tihi, AIK
Ville Koski, FC Honka
Robert Ivanov, Warta Poznan (vain Ruotsi-ottelussa)
Richard Jensen, Górnik Zabrze (vain Ruotsi-ottelussa)
Tuomas Ollila, HJK
Pyry Soiri, HJK
Matti Peltola, HJK
Felipe Aspegren, Ilves
Tomas Galvez, Manchester City (vain Ruotsi-ottelussa)
Rasmus Schüller, Djurgårdens IF
Lucas Lingman, HJK
Santeri Väänänen, Rosenborg BK
Niilo Mäenpää, Warta Poznan (vain Ruotsi-ottelussa)
Santeri Hostikka, HJK
Jaakko Oksanen, KuPS
Agon Sadiku, FC Honka
Anthony Olusanya, HJK
Kai Meriluoto, HJK
Saku Ylätupa, GIF Sundsvall

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja