Hus rekrytoi eläköityneitä työntekijöitään jo takaisin töihin – pyytää kaikkia kiinnostuneita alalle koulutettuja ottamaan yhteyttä

59:49
Katso uusimmat tiedot koronaviruksesta kootusti MTV Uutiset Livestä.

Hus rekrytoi tällä hetkellä lisää henkilökuntaa ottamalla muun muassa yhteyttä eläköityneisiin työntekijöihin, Hus tiedottaa.

Hus on aloittanut monia toimenpiteitä turvatakseen henkilöstön riittävyyden koronaviruspotilaiden hoitamiseksi.

Hus tiedottaa esimerkiksi ottaneensa jo yhteyttä muun muassa eläköityneisiin työntekijöihin. Myös hallinnollisissa tehtävissä työskenteleviä, mutta terveydenhuollon koulutuksen saaneita on siirtynyt auttamaan potilashoidon tehtävissä.

Sairaanhoitopiiri kertoo, että ihmiset, joilla on kokemusta tehohoidosta, leikkaussalihoidosta tai infektiopotilaiden hoidosta, voivat myös halutessaan itse hakeutua töihin Husiin lähettämällä sähköpostia yhtiön rekrytointiin.

Lisäksi Hus kartoittaa opintojensa loppuvaiheessa olevien sairaanhoitajaopiskelijoiden valmiuksia ja halukkuutta tulla töihin. Myös lääketieteen opiskelijoiden rekrytointia pohditaan.

Henkilöstötilanne Husissa on tällä hetkellä hyvä, sairaanhoitopiiri vakuuttaa tiedotteessa. Toimenpiteitä kuitenkin tehdään jo nyt tehohoidon ja muiden kriittisten toimintojen tuvaamiseksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja