Hurjasta auto-onnettomuudesta selvinnyt Tiger Woods julkaisi paljonpuhuvan kuvan tilanteestaan

0:45
Tiger Woodsin ajama auto meni onnettomuudessa pahaan kuntoon.

Golftähti Tiger Woodsin toipuminen vakavasta auto-onnettomuudesta etenee. Woods julkaisi perjantaina Instagram-tilillään itsestään kuvan, jolla päivitti kuulumisiaan seuraajilleen.

Woods, 45, loukkaantui vakavasti helmikuussa, kun hänen ajamansa auto suistui tieltä ja kieri useita kertoja ympäri Los Angelesissa. Woods sai ulosajossa useita vammoja ja hänen jalkavammansa vaativat leikkaushoitoa.

Perjantaina Woods päivitti 2,6 miljoonan seuraajansa iloksi kuulumisiaan Instagramissa. Golfari julkaisi itsestään hymyilevän kuvan golfkentällä. Kuvassa näkyy myös Woodsin koira. Pelikunnossa mies ei kuvan perusteella vielä hetkeen ole, sillä hänen oikea jalkansa on yhä tukevassa paketissa. Tukenaan miehellä ovat kainalosauvat.

– Ratani on kuntoutunut minua nopeammin. Mutta onneksi minulla on luotettava kuntoutuskaveri. Ihmisen paras ystävä, Woods kirjoitti. 

Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

Woodsin on kerrottu ajaneen onnettomuushetkellä rajua ylinopeutta. Auton vauhti oli ulosajon hetkellä 138 kilometriä tunnissa. Nopeusrajoitus tieosuudella on 72 kilometriä tunnissa. Poliisin piti lehdistötilaisuudessa mahdollisena, että Woods olisi sekoittanut auton polkimet yrittäessään hidastaa vauhtiaan. Woodsia ei kuitenkaan epäillä rikoksesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja