Hurja väite: Demi Moorella anoreksia – romahti ennen sairaalahoitoa

49-vuotiasta kuvankaunista näyttelijätärtä hoidetaan sairaalassa muun muassa anoreksian takia.

Demi Moore kiidätettiin sairaalaan myöhään maanantai-iltana. Eroprosessia läpikäyvän Demin sairaalahoidosta ei tihkunut tietoja julkisuuteen heti maanantaina, mutta nyt sairaalahoidosta ja sen syystä on levinnyt lisätietoja.

Radar Onlinen mukaan Demiä hoidetaan sairaalassa muun muassa anoreksian vuoksi. Demin paino on pudonnut dramaattisesti sen jälkeen, kun hän erosi syksyllä petturimiehestään Ashton Kutcherista. Julkinen ero ja siitä seurannut suru on saanut Demin painon laskemaan hälyttävän alas, jonka vuoksi naisen elimistö on romahtamispisteessä.

Sivuston mukaan Demi sai maanantaina epileptisen kohtauksen, jonka jälkeen omaiset kiidättivät naisen sairaalahoitoon. Sivuston lähteen mukaan Demia hoidetaan sairaalassa myös päihteiden väärinkäytön vuoksi.

Demin elämältä romahti pohja syksyllä, kun hänen miehensä, reilusti nuorempi Ashton Kutcher narahti pettämisestä. Pettämiskohun seurauksena pariskunta erosi. Ex.-vaimon sairaalareissu ei ole näyttänyt Ashtonia pahemmin häiritsevän, sillä mies kuvattiin samaan aikaan bilettämässä villisti Brasiliassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat