Mainos

Hurja paini krokotiilin kanssa! 11-vuotias tyttö pelasti ystävänsä matelijan tiukasta otteesta

11-vuotias tyttö pelasti ystävänsä krokotiilin hyökkäykseltä Hwangessa, Zimbabwessa, uutisoi Sunday News. Paljailla käsillään krokotiilin kanssa paininut Rebecca Munkombwe selvisi tapauksesta vammoitta.

Onnettomuus sattui viime viikolla, kun 9-vuotias Latoya Muwani ja Rebecca Munkombwe olivat ystäviensä kanssa uimassa vilkkaasti virtaavassa vedessä. Munkombwe oli juuri poistumassa vedestä, kun hän kuuli takaansa avunhuutoja.

– Latoya oli jäänyt yksin uimaan kaulaan asti syvään veteen. Hän huusi, että joku puree häntä kädestä. Koska olin vanhin seitsemän hengen porukastamme, tunsin velvollisuudekseni pelastaa hänet, kertoo Rebecca. 

Munkombwe syöksyi veteen ja huomasi päästyään ystävänsä ja krokotiilin luokse, että Muwanin reisi oli tiukassa puristuksessa krokotiilin suussa. Munkombwe hyppäsi krokotiilin päälle ja alkoi hakata tätä päähän käsillään. 

– Sen jälkeen tökin sormillani krokotiililla silmiä, kunnes krokotiili irrotti Latoyan otteestaan. Onneksi krokotiili ei enää hyökännyt meitä kohti sen jälkeen.

Tapauksesta kirjoittaa myös The Telegraph

Vaarallinen joki

Munkombwe selvisi pelastusoperaatiosta vammoitta, Muwani vietiin sairaalaan. Hänkin selvisi hyökkäyksettä lievin vammoin murtumitta.

Tähän mennessä jo kolme ihmistä on loukkaantunut krokotiilien hyökkäyksissä kyseisessä joessa, joka haarautuu Deka-joesta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja