Hupsista! Purkufirma unohti tarkastaa osoitteen – lähes 100-vuotias perintötalo revittiin vahingossa maan tasalle Yhdysvalloissa

1:03
Video: Purkufirma ei katsonut osoitetta tarpeeksi tarkkaan – purkivat vahingossa väärän talon

Kaikilla sattuu joskus työssä pieniä mokia, mutta erään yhdysvaltalaisen talojen purkufirmalla virhe oli perustavanlaatuisempi – he nimittäin purkivat väärän talon.

Talojen purkamiseen erikoistunut yritys oli saanut asiakkaalta tilauksen käydä purkamassa vanha talo maan tasalle Texasissa. Yrityksen omistajan mukaan työntekijät olivat saapuneet katuosoitteeseen, mutta taloissa ei ollut numeroita tai ne olivat peittyneet likaan.

Työntekijät olivat katsoneet, että talo oli tyhjä, eikä siinä ollut viemäristöä, sähköjä tai kaasumittaria. He olivat päätelleet, että sen täytyy olla oikea talo ja ryhtyneet hommiin.

Vasta myöhemmin kävi ilmi, että talon omistaja oli perinyt sen kuolleelta ystävältään. Omistaja oli suunnitellut kunnostavansa 97-vuotiaan talon, mutta joutuu nyt tyytymään korvauksiin purkufirmalta. 

Katso video ylhäältä!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.