Huomasitko? Sita Salminen paljastaa nyt, millä tempauksella yritti tehdä muutosta TTK-ohjelmassa: "Se oli minulle välillä epämukavaa"

Sometähti Sita Salminen jätti ajelematta säärikarvat Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella, mutta miksi? 5:37
Sometähti Sita Salminen jätti ajelematta säärikarvat Tanssii Tähtien Kanssa -kaudella, mutta miksi?

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ihastuttanut Sita Salminen kertoo MTV Uutiset Livessä, ettei ajanut säärikarvojaan koko syksynä.

Sosiaalisen median vaikuttaja Sita Salminen ihastutti syksyn ajan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa parinsa Aleksi Seppäsen rinnalla. Salminen puhuu aktiivisesti erilaisten vartaloiden puolesta omilla somekanavillaan.

Nyt hän kertoo MTV Uutiset Livessä, että jätti ajamatta säärikarvansa TTK-kaudella saadakseen aikaan muutosta naisten karvattomuus normille.

Hän kertoo olevansa valmis menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle yhteisen hyvä vuoksi.

– Jätin ajelematta säärikarvat koko kauden ajaksi. Huomasin, että se oli minulle välillä totta kai epämukavaa, koska on kasvanut siinä karvattomuus normissa. Ajattelin, että haluan haastaa itseäni. Jos haluaa muutosta, niin voi yrittää olla itse osa sitä, Salminen kuvailee.

– Minua vähän harmittaa, että ei ne karvat sitten kuitenkaan näkynyt lähetyksessä. Olisi ollut oikeasti hauskaa, jos ne olisi näkynyt, koska siinä olisi ollut iso tilaisuus vaikuttaa asioihin.

Videolla Salminen avaa ajatuksiaan tempauksensa takaa. Hän myös kertoo, miten tanssipari reagoi karvoihin.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat