Huomasitko outoa temppuilua MTV:n Seitsemän uutisten suorassa lähetyksessä? Kirjeenvaihtaja Heikki Piuhola kertoo, mitä tilanteessa tapahtui: "Pokka oli pakko pitää"

Hulvaton video: Nuoret temppuilijat hämmensivät MTV:n kirjeenvaihtajan Heikki Piuholan suoraa lähetystä 0:30
Katso videolta, miten nuoret temppuilijat hämmensivät MTV:n kirjeenvaihtajan Heikki Piuholan suoraa lähetystä.

Suorassa lähetyksessä voi sattua ja tapahtua mitä tahansa. 

Keskiviikkoiltana MTV:n Seitsemän Uutisissa nähtiin erikoinen tilanne, kun MTV:n Eurooppa-kirjeenvaihtaja Heikki Piuhola raportoi suorana koronatilanteesta Saksan Berchtesgadenista.

Piuhola teki raporttiaan kaupungissa sijaitsevasta puistosta ja juuri kun hän kuuli korvanapistaan uutisankkuri Ripsa Koskinen-Papusen ensimmäisen kysymyksen,  hän sai seurakseen pojankoltiaisia.

– Kaksi nuorta miestä ilmestyi juuri silloin kamerani taakse. He alkoivat ilveillä ja oma keskittymiseni herpaantui, Piuhola kertoo tilanteesta.

Kovin pahasti pojat eivät saaneet Piuholaa tolaltaan, vaan tottuneen ammattilaisen ottein hän hoiti tilanteen mallikkaasti.

Kauaa pojat eivät viihtyneet kameran takana, vaan suoran lähetyksen jatkuessa näkyi, kuinka pojat siirtyivät ajamaan pyörillään Piuholan taakse ja näkyivät myös tv-lähetyksessä.

Loppuhuipennuksena tempaukselleen molemmat nuorukaiset keulivat pyörillään Piuholan takana samaan aikaan, kun Piuhola kertoi suomalaisille, miten Saksassa aletaan purkaa rajoituksia ja muun muassa pyöräkaupat saavat jälleen avata ovensa.

– Kyllähän sen arvaa, että tällainen häiritsee. Varsinkin, kun on yksin eikä tiedä mitä he aikovat tehdä. Aikovatko he esimerkiksi koskea kameraan tai muuten häiritä lähetystä, Piuhola kertoo.

– Pakko sellaisessa tilanteessa on kuitenkin pitää pokka.

Piuhola kertoo, että hänelle ei tapahtunut vastaavanlaisia häiriköintejä kuin ihan muutamia kertoja aikaisemmin. Enemmän ihmiset tulevat kyselemään häneltä, että mistä hän on ja mitä hän tekee.

Tunnettu häiriköijä iski Kreikassa

Tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun MTV:n suoraa lähetystä häiriköitiin. Vuonna 2015 ulkomaantoimittaja Janne Hopsu oli Kreikassa raportoimassa maan silloisesta tilanteesta Kymmenen Uutisiin, kun nainen hyökkäsi kameran eteen ja alkoi huudella Putin-huutoja.

Hopsukin onnistui pitämään pokkansa tilanteessa hyvin. Myöhemmin paljastui, että kyseinen nainen ei ollut ensimmäistä kertaa asialla, vaan hän oli tunnettu tv-lähetyksien häiriköinnistä.

– Kuulin, mitä ankkuri kysyi, joten yritin ainakin jotain vastata. En voinut vain ihmetellä ja katsella tumput suorina. Pitää tehdä duunit loppuun, kerroin, mitä pitikin kertoa, Hopsu kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat