Huomasitko! MTV Uutisten lähetyksissä välähti tänään jotain uutta

5:33
Huomasitko uuden tunnuksen uutisissa? Tältä se näytti

MTV Uutiset juhlii tänä vuonna 40-vuotistaivaltaan.

MTV Uutiset täyttää 40 vuotta syyskuussa. Juhlahumun yksi ensimmäisistä näkyvistä merkeistä on tänään ensimmäistä kertaa uutislähetyksissä esiintynyt uusi tunnus. 

– Pöllöhän on lentänyt monenlaisissa muodoissa jo 60 vuoden ajan, muistuttaa MTV:n liiketoiminta- ja kehityspäällikkö Jyrki Huotari viitaten muuhun MTV:n toimintaan.

Hänen mukaansa MTV Uutisten ilme on kehittynyt tekemisen myötä vuosien varrella. 1980-luvun alussa olivat tv-uutiset, sitten Tekstikanava ja nettiuutiset 1990-luvulta lähtien. 2010-luvun lopulla paletti laajentui ympärivuorokautisella verkon tv-kanavalla, MTV Uutiset Livellä.

"Uutiset ovat tärkeä keskeinen kivijalka"

40-vuotisjuhlaan on syytäkin, sillä mittariin kertyneiden vuosien lisäksi MTV on Suomen suurin mediatalo sekä Suomen suurin uutistoimija. Huotari toivoo juhlan muistuttavan ihmisille, että MTV Uutiset on ollut mukana uutistoiminnassa jo pitkään.

– Uutiset ovat tärkeä keskeinen kivijalka ja myös suomalaisille tärkeää sisältöä. Se tuo miljoonayleisön ruutujen ääreen sekä ison yleisön digitaaliselle alustalle.

Videolla näkyvä uusi tunnus on kuitenkin vasta esimakua juhlavuodesta. Salaisuuksien verhoa voi sen verran raottaa, että luvassa on uusia ohjelmia ja sisältöjä eri alustoille.

– Syyskuussa on sitten isot juhlat!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja