Humalainen nainen löi 11-vuotiasta tyttöä päähän, kun tämä oli ottamassa fanikuvaa julkkislaulajan kanssa laivalla

11-vuotias tyttö ja julkkislaulaja Sini Yasemin (omalta nimeltään Sini Eira) joutuivat pahoinpidellyksi Baltic Princess-laivalla uudenvuodenpäivänä 2021.

11-vuotias tyttö oli tapahtuman aikaan laivamatkalla perheensä kanssa. Kun perhe oli menossa hyttiin, tyttö huomasi laivalla julkisuudesta tutun laulaja Sini Yaseminin. Tyttö meni kysymään laulajalta, voisiko hän saada heistä yhteiskuvan.

Tyttö ja laulaja asettuivat lähekkäin kuvan ottamista varten ja tytön äiti otti heistä kuvan.

Samaan aikaan laivan käytävällä alkoi kuulua naisen huutoa: "Missä mun sisko on ja kuka on lyönyt siskoani". Tytön mukaan nainen oli humalassa. 

Löi nyrkillä molempia

Nainen tuli tytön ja laulajan luo ja löi nyrkillä tyttöä otsaan vasemman silmän kohdalle. Lyönti tuntui tytöstä kovalta ja hän alkoi itkeä. Nyrkinisku osui myös laulajaan, joka oli laittanut kasvonsa tytön kasvoihin kiinni kuvaamisen ajaksi. Laulaja horjahti nyrkiniskun voimasta taaksepäin.

11-vuotias tyttö näki hetken ajan vain mustaa ja hän meinasi kaatua. Silmä tuntui turpoavan kiinni. Tyttö meni laivan sairaanhoitajan luo ja hänelle annettiin kylmäpussi ja särkylääkkeitä.

Pahoinpitelystä epäilty nainen otettiin kiinni ja vietiin laivan putkaan.

Kipu tytön silmässä jatkui kolmen päivän ajan. Lisäksi tyttö näki tapahtuneesta painajaisia useamman kerran seuraavan puolen vuoden aikana ja koki tilanteesta ahdistuneisuutta.

Laulaja Sini Yasemin kertoi olleensa tapahtumahetkellä laivalla kumppaninsa kanssa viettämässä uuttavuotta. Kun pariskunta oli menossa hyttiinsä, 11-vuotias tyttö pyysi yhteistä fanikuvaa.

Laulaja ja tyttö menivät sivummalle kuvan ottamista varten, jolloin sekavasti käyttäytynyt nainen tuli ja löi heitä. Laulajalle aiheutui nyrkiniskusta mustelma kasvoihin.

Tuomittiin kahdesta pahoinpitelystä

Kahdesta pahoinpitelystä tuomittu nykyään 25-vuotias nainen sai teostaan 50 päiväsakkoa, joka teki hänen tuloillaan 300 euroa.

Lisäksi nainen määrättiin maksamaan 11-vuotiaalle tytölle yhteensä 500 euroa korvausta fyysisestä ja henkisestä tilapäisestä haitasta.

Varsinais-Suomen käräjäoikeuden antama tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

Tuomiosta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat