Huippusuosittu Chisu julkisuudesta: Uskallan edelleen käydä baarissa bilettämässä

Suomalaisen supersuositun naisartistin Chisun viimeiset vuodet ovat olleet yhtä pyöritystä. Nainen paljasti AVAlle, miten hän suhtautuu nykyään julkisuuteen!

– Kolme levyä, hirveästi keikkoja, kauheasti uusia ihmisiä, artistinimellä Chisu tunnettu 30-vuotias Christel Sundberg listaa viimeisiä vuosia kerratessaan.

Määrittelemättömäksi ajaksi tauolle jäävä supersuosittu suomalainen naisartisti ja Chisu – Sen näkee silmistä -dokumenttisarjan tähti nousee viimeistä kertaa hetkeen lavalle loppuunmyydyllä keikalla 22. syyskuuta Helsingin Kaapelitehtaalla.

Viimeiset yli neljä vuotta ovat olleet Chisulle yhtä hullunmyllyä, kun naisesta on tullut kolmen oman albumin myötä yksi Suomen tunnetuimmista naisjulkimoista. Tätä taivalta on seurannut The Rasmus -yhtyeen basisti Eero Heinonen, joka on mies AVAlla marraskuussa nähtävän Chisu-dokumentin takana.

– Paljon on tullut lisää, mutta jotain myös jäänyt. En esimerkiksi ole enää vaatemyyjä niin kuin aikaisemmin, nainen naurahtaa.

– En usko, että olen kuitenkaan perusluonteeltani muuttunut kauheasti. Olen aina ollut herkkä ja jollain tavalla arka. En päästä heti ihmisiä lähelle. Olen edelleen samanlainen – ehkä kuitenkin vähän viisaampi!

"Moni ei tunnista minua"

Pikkuruinen ja vaalea Chisu on edustustilaisuuksissa tunnettu pörröisestä kiharapilvestään ja punaisesta huulimeikistään, arkisin naista ei kuitenkaan nähdä samanlaisissa tällingeissä.

– Moni ei tunnista minua kadulla. En juuri meikkaa normaaleina päivinä ja olen todella lyhyt. Muut ihmiset kävelevät korkealla ja minä sukkuloin pipo päässä matalalla massan läpi, nainen kertoo naureskellen.

– Olen uskaltanut käydä edelleen baarissa bilettämässä, enkä miettinyt, että julkisuuden myötä elämä loppuisi nyt tähän.

– En ole kuitenkaan muuttunut tutummaksi tulleen julkisuuden myötä niin paljon kuin olisin halunnut. Reagoin nimittäin edelleen vahvasti siihen, että minua tuijotetaan. Ennen häiriinnyin siitä tosi paljon ja mietin, että pakkoko jokaista tekemääni liikettä on vahtia. Nykyään osaan jo olla jonkin verran huomioimatta ihmisten tuijottamista, Chisu pohtii.

Kolmiosainen Chisu – Sen näkee silmistä -dokumentti nähdään AVAlla marraskuussa 2012.


Lue myös:


Teksti: Jenni Junkala

Kuvat: Lehtikuva, AVA/Jenni Junkala

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja