Huhut vellovat kiivaina – kertaalleen eronneet kuninkaalliset uudelleen naimisiin?

Britannian prinsessa Eugenie meni naimisiin 1:49
Prinssi Andrew'n ja Sarah Fergusonin nuorempi tytär prinsessa Eugenie meni naimisiin viime vuonna.

Sarah Fergusonin ja prinssi Andrew’n sanotaan uusivan vihkivalansa lähitulevaisuudessa.

Sarah Ferguson ja prinssi Andrew ovat aiheuttaneet faneilleen sydämentykytystä poseeraamalla yhdessä kuninkaallisessa tilaisuudessa tyttäriensä prinsessa Beatricen, 30 ja prinsessa Eugenien, 29 kanssa. Huhut siitä, että pari olisi menossa uudelleen naimisiin, vellovat nyt entistä kiivaampina.

Janottaako siis vanha suola? Ainakin innokkaat ihailijat toivoisivat kovasti uutisen olevan totta.

- Minusta olisi ihanaa, että menisitte uudelleen naimisiin tai ainakin olisitte taas virallisesti yhdessä, yksi toteaa.

- Olette sielunkumppaneita ja minun silmissäni suurin kuninkaallinen rakkaustarina. Teidät on tarkoitettu toisillenne, toinen maalailee.

- Jos kuningatar suostui Charlesin ja Camillan liittoon, hän suostuu varmasti myös siihen, että Andrew menee uudelleen naimisiin elämänsä rakkauden kanssa, kolmas arvelee.

Ferguson ja prinssi Andrew ovat kuitenkin itse kumonneet uutisen sanomalla, että ovat vain hyviä ystäviä. Kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin kolmanneksi vanhin lapsi ja toinen poika prinssi Andrew meni naimisiin nuoruuden rakkautensa Sarah Fergusonin kanssa heinäkuussa vuonna 1986. Pariskunta erosi virallisesti vuonna 1996 oltuaan sitä ennen jo useamman vuoden asumuserossa.

Sitkeät kielet kuitenkin väittävät parin olevan yhdessä, mutta virallistavansa suhteen vasta, kun kuningatar Elisabet ei enää ole hallitsija.

Lähde:Express

Lue myös:

    Uusimmat