Huhu F1-kuskin potkuista lähti leviämään – totuus selvisi tunteja myöhemmin

Kanadalainen pitkän linjan toimittaja Norris McDonald yllätti lauantaina, kun hän väitti Twitterissä Nicholas Latifin saaneen potkut F1-talli Williamsilta. Hän pyörsi myöhemmin samana päivänä puheensa.

– Torontolainen Nick Latifi on saanut potkut Williamsilta. Kaksi asiaa: Williamsilla on toivottavasti paljon rahaa, koska käsissä on helvetinmoinen oikeusjuttu. Toiseksi hänen korvaajan Nyck de Vriesin on parasta ajaa paremmin tuolla surkealla autolla. Epäilen sitä, sanaili Norris McDonald.

Twiitti lähti nopeasti leviämään. Kanadan moottoriurheilun Hall of Fameen valittu McDonald palasi kuitenkin Twitteriin vajaat kolme tuntia myöhemmin. Hän myönsi, ettei ensimmäinen twiitti pitänyt paikkansa.

– Oikaisu. Nick Latifi jatkaa Williamsilla toistaiseksi. Aiemmin tänään saamani tieto oli virheellinen. Ei ole väliä, kuinka vanha sitä on, mutta silti sitä vain oppii usein tämän tärkeän opetuksen: on tärkeää kertoa uutinen ensimmäisenä, mutta silloin on oltava oikeassa. Pahoittelut Nick Latifille, kirjoitti McDonald.

Latifin mahdollisista potkuista on spekuloitu F1-piireissä. Hän jäi aiemmilla kausilla George Russellin varjoon Williamsilla. Uusi tallikaveri Alex Albon on ollut tämän sesongin alussa selvästi Latifia parempi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja