Lisää huhuja HTC:n huippupuhelimesta – nimi ja näyttö selvillä

HTC:n tuleva huippupuhelin, mallinimeltään mahdollisesti vain 10, on tulossa viralliseen esittelyyn arviolta kuukauden kuluttua, ja monia tiedonrippeitä laitteen ominaisuuksista on jo vuotanut julki. Viimeisimpänä tunnettu vuotaja @evleaks eli Evan Blass on Twitterissä paljastanut yksityiskohtia puhelimen näytöstä ja akusta. Blass twiittasi, että HTC 10:n ominaisuuksiin kuuluvat Super LCD 5 -näyttö sekä 3000 milliampeeritunnin akku.

Super LCD tarkoittaa LCD-näyttöä, jossa näyttöpaneelin ja sitä suojaavan lasin väliin ei jää ilmarakoa, jolloin näytön kuva piirtyy lähemmäs lasin pintaa ja heijastelee vähemmän. Tämä taas parantaa näytön luettavuutta esimerkiksi suorassa auringonvalossa. Super LCD 5 on edelleen kehitetty versio Super LCD -teknologiasta, ja esimerkiksi kahden vuoden takainen huippumalli One (M8) käytti varhaisempaa Super LCD 3 -näyttöä.

3000 milliampeeritunnin akku tarkoittaa, että HTC 10:n akkukapasiteetti on muutamia prosentteja suurempi kuin edeltäjässä, One M9:ssä, jossa akkukapasiteettia oli 2840 milliampeerituntia.

Muita, aiemmin huhuttuja HTC 10:n ominaisuuksia ovat 5,15-tuumainen 2560 x 1440 pikselin näyttö, Snapdragon 820 -suoritin sekä neljä gigatavua RAM-muistia. Kameran suhteen HTC on kehunut, että 10:ssä nähdään jotain maailman ensimmäistä ja maailmanluokkaa edustavaa.

Lue myös:

    Uusimmat