HPK-hyökkääjä sai rangaistuksen rajusta niitistään, päävalmentajalta suora mielipide tilanteesta – "Olihan se tuomarivirhe"

1:07
Videolla HPK-hyökkääjä Jere Innalan rangaistuksesta.

HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikainen piti Jere Innalan toisessa erässä saamaa rangaistusta tuomarivirheenä.

Innala jysäytti Kärppiä vastaan pelatun ottelun toisessa erässä painavan taklauksen 19-vuotiaaseen Aku Rätyyn, joka lennähti osuman voimasta jäähän. Tuomaristo antoi Innalalle tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen myöhästyneestä taklauksesta.

Tiilikainen kävi tuomion jälkeen tiukan keskustelun tuomariston kanssa, eikä vaikuttanut olevan tyytyväinen Innalan rangaistukseen.

Kärpät käytti ylivoimansa tehokkaasti hyödykseen iskemällä ensimmäisen maalinsa Innalan jäähyn aikana. Tiilikainen harmitteli lehdistötilaisuudessa tuomarivirhettä.

– Olihan se tuomarivirhe, joka kostautui vastustajan maalin muodossa. Se pitää tässä tilanteessa vain koittaa sietää, Tiilikainen summaa Innalan taklausta.

Sarjajumbona majailevan HPK:n luotsina ensimmäistä kauttaan toimiva Tiilikaisen mukaan HPK on joutunut useamminkin kärsimään tuomarilinjasta.

– Kyllähän tuo jäähysuhde on meille yllättävän karu. Ihmettelen monesti. Ymmärrän, että meille on helppo viheltää, kun olemme sarjan viimeisiä, eikä muka ole niin väliä. Kyllä se pahalta tuntuu, kun sitä jälkeenpäin katsoo, ettei ole mennyt ihan lapaan.

2:56

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja