Hollywoodin upeimmat hiustyylit: Lyhyet kampaukset

Kenelle Hollywood-julkkikselle sopii parhaiten lyhyt hiustyyli? Kenen leikkaus on kaunein?

Monet julkkikset ovat huomanneet, että lyhyt hiustyyli on helppohoitoinen ja nopeasti muunneltavissa. Ihastele Hollywood-kaunottarien parhaimpia lyhyitä hiustyylejä.

1. Ginnifer Goodwin

Kuva: WireImage / AOP

Kuva: WireImage / AOP

Elokuvassa Walk the Line ja Jätä Se! sekä televisiosarjasta Big Love tuttu Ginnifer Goodwin hurmaa ihanassa lyhyessä tukassaan. Päältä lyhyt ja korvien kohdalta hieman pidempi leikkaus on naisellinen ja kaunis.

2. Halle Berry

Nelikymppinen Halle Berry on jo pitkään viihtynyt lyhyessä kampauksessa, mikä sopiikin täydellisesti kapeakasvoiselle näyttelijättärelle

3. Renee Zellweger

Bridget Jones -tähti Renee Zellweger hätkähdytti vuoden 2010 alussa leikkauttamalla lyhyet hiukset. Näyttelijäkomistus Bradley Cooperin kanssa seurusteleva näyttelijättären uusi sporttinen look on huolettoman rento.

4. Selma Blair

Tyylikäs sliipattu look vai pehmeä pörrö, näyttelijätär Selma Blair näyttää aina upealta. Kaunotar osaa myös muunnella kampaustaan hakiessaan eri tyylejä.

5. Carey Mulligan

Carey Mulliganin keijumainen hiustyyli tapahtui vahingossa. Brittinäyttelijätär suostui värjäämään hiuksensa elokuvaroolia varten ja joutui sitten leikkaamaan huonoon kuntoon menneet kiharansa lyhyiksi.

Kokeile Tyylitalossamiten eri hiusmallit sopivat sinulle!

(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage / AOP

Lue myös:

    Uusimmat