Hollywood-tähti Rebel Wilson pisti elämäntapansa uusiksi ja laihtui 30 kiloa – paljastaa nyt syyn hurjan muutoksensa taustalla

1:00
Hurja muutos! Näin hurjasti laihtunut Hollywood-tähti Rebel Wilson on muuttunut vuosien saatossa

Valtavasti hoikistunut Hollywood-tähti Rebel Wilson paljasti Instagramissa, mikä sai hänet laittamaan elämäntapansa uuteen uskoon.

Hollywood-tähti Rebel Wilson on ollut viime aikoina otsikoissa hurjasti hoikistuneen olemuksensa takia. Muun muassa elokuvista Pitch Perfect ja Morsiusneidot tuttu näyttelijä on kertonut sosiaalisessa mediassa muuttaneensa elämäntapojaan ja pudottaneensa samalla rutkasti painoa. Hän kertoi alkukesästä, että on laihtunut vuodessa peräti 30 kiloa.

Wilson, 41, on kertonut syöneensä ennen lähes 3000 kilokaloria päivässä. Tuolloin ravinto koostui lähinnä hiilihydraateista, kun taas nykyisin näyttelijä syö proteiinipitoisempaa ruokaa.

Wilson on aiemmin harmitellut sitä, että muutos olisi pitänyt tehdä jo aiemmin kolmekymppisenä, eikä vasta keski-ikäisenä. Tällä viikolla hän paljasti Instagram-tilillään pitämässään suorassa lähetyksessä enemmän syistä, jotka saivat hänet toteuttamaan elämäntaparemontin 40-vuotiaana.

Asiasta uutisoiva Mirror kertoo, että Wilsonin päätöksen laukaiseva tekijä olivat perhehaaveet.

– Kun kävimme lääkärin kanssa läpi hedelmällisyyteen liittyviä asioita, lääkäri sanoi "okei, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet, jos olisit terveempi", hän kertoo.

Wilson loukkaantui aluksi lääkärin sanoista.

– Ajattelin, että vaikka olen isokokoinen, olen varsin terve, hän jatkaa ja myöntää, että kaikki sai alkunsa juuri lääkärin sanoista.

Wilson alkoi pudottaa painoa siinä toivossa, että hänellä olisi parempi mahdollisuus pakastaa munasolujaan ja että munasolut olisivat parempilaatuisia, jos hän pudottaisi painoaan.

– En aloittanut sitä itseni takia, vaan ajattelin tulevia mini-minuja ja heidän laatuaan. Se laukaisi kaiken.

Wilson seurusteli aiemmin yrittäjä Jacob Buschin kanssa. Wilson kertoi kuitenkin helmikuussa eronneensa ja viettävänsä sinkkuelämää.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja