Hollywood-pari naureskelee avioliitto-ongelmilleen

Courtney Coxin aviomies David Arquette kiittelee parisuhdeneuvoista, mutta sanoo, ettei tarvitse niitä avioliittonsa korjaamiseen.

Näyttelijä David Arquette ei voi tehdä muuta kuin nauraa huhuille, joiden mukaan hänen avioliittonsa Courtney Coxin kanssa on ongelmissa.

– On omituista, että siitä kirjoitetaan lehdissä ja yhtäkkiä ystäväni alkavat soitella minulle ja kysellä onko meillä ongelmia, 38-vuotias näyttelijä kertoi People-lehdelle.

– He sanovat "jos joskus tarvitse kuuntelijaa". Minä joudun kertomaan, ettei mikään ole vialla. Meillä on hieno ja kaunis suhde.

Avioliitto ei ole ruusuilla tanssimista

Arquette myöntää, ettei onnellisen avioliiton ylläpitäminen ole aina helppoa.

– Joskus ongelmia tulee, mutta selviämme niistä. Me keskustelemme asioista ja olemme rehellisiä toisillemme. Emme ikinä tekisi mitään mikä vaarantaisi suhteemme. Olemme sitoutuneita, mutta suhteet vaativat paljon työtä.

Tähtipari on löytänyt reseptin onnelliseen parisuhteeseen ja avioliittoon.

– Kunnioitamme ja rakastamme toisiamme. Pidämme huolta toisistamme, Arquette kertoo.

– Tunnen oloni siunatuksi, koska hän on vaimoni ja meillä on upea perhe.

Arquette ja Cox, 46, juhlivat juuri 11. häävuosipäiväänsä viime lauantaina. Seuraavana päivänä oli heidän tyttärensä Cocon kuudes syntymäpäivä.

– Menimme päivällä Disneylandiin ja illalla kävimme illalliselle. Söimme saman aterian kuin häissämme: pilviä ja hummeria, näyttelijä paljastaa.

Pari odottaa tilaisuutta työskennellä yhdessä uudessa Scream 4-elokuvassa.

– Se on nostalgista. Tapasimme ensimmäisen Screamin kuvauksissa ja seuraavan kuvausten aikana tapailimme. Kolmanteen mennessä olimme naimisissa. Nyt meillä on lapsi. Elokuvat ovat olleet virstanpylväitä elämässämme.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat