Hollywood-näyttelijällä miljoonien verovelat

Nicolas Cage painiskelee verovelkojensa kanssa.

Hollywood-näyttelijä Nicolas Cage on eräs Hollywoodin tunnetuimmista kasvoista. Valkokankaalta tuttu 48-vuotias hurmurimies on tienannut uransa aikana hulppean omaisuuden merkittävillä rooleillaan. Hänelle on karttunut vuosien saatossa mittava omaisuus, johon kuuluu muun muassa lukuisia kiinteistöjä.

Cage on joutunut varojensa myötä ongelmiin veroviranomaisten kanssa. Mies on avautunut julkisuudessa jättimäisistä veroveloistaan ensimmäisen kerran vuonna 2010. Jenkkisivustot kertovat, että summa on saattanut pahimmillaan olla runsaat 17 miljoonaa dollaria (noin 13,7 miljoonaa euroa). Arvioiden mukaan mies makselee valtion rästisaatavia jopa vuodesta 2002 saakka. Nämä saatavat ovat vaatineet näyttelijän jopa luopumaan kiinteästä omaisuudesta.

Vuoden alussa verovelkamääräksi on jäänyt mittavien lyhennysoperaatioiden jälkeen 13 miljoonaa dollaria (runsaat 10,5 miljoonaa euroa). Keväällä mies on kuitenkin saanut veroprosessiaan merkittävästi eteenpäin. Mies tasapainotti saataviaan valtion kanssa lähes puoleen, sillä hän lyhensi TMZ.comin mukaan velkojaan 6,25 miljoonalla dollarilla (noin viidellä miljoonalla eurolla).

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat