Hollywood-kaunottaresta Botox-naamaksi – mitä ihmettä näiden tähtien kasvoille on tapahtunut?

Hollywoodin kauniista tähdistä muuntautuu "kauneuskäsittelyillä" kummallisen näköisiä tyynykasvoja. Vai mitä sanot esimerkiksi Ashley Juddin tai Lindsay Lohanin kasvoista?

Huhtikuussa 44 vuotta täyttävä amerikkalaisnäyttelijä, muun muassa rikosdraamoista Jäähyväiset tytöille ja Salattu rikos tunnettu Ashley Judd oli tunnettu luonnollisesta kauneudestaan, ilman tekorusketuksia ja paksua meikkiä.

Nyt tähti näyttää olevan kaukana Hollywoodin kulta-ajastansa. Kauneusleikkaushuhut saivat alkunsa, kun Judd näyttäytyi kanadalaisessa talk show'ssa promoamassa uutta televisiosarjaansa Missing.


Juddilla oli pöhöttyneet, tyynymäiset kasvot. Hän ei näytä saaneen lisää painoa, joten tavallista pyöreämpien kasvojen arvellaan johtuvan liiallisesta täyteaineiden käytöstä.

Pumpatun näköisten julkimoiden lukumäärä vaan kasvaa. Sen sijaan, että tulos näyttäisi taakse nipistetyltä, kasvojenkohotuksen lopputuloksesta tulee "jäätynyt" Botox-look.

Kaunottaresta Kaalimaan kakaraksi?


Judd siis liittyy Lindsay Lohanin, 25, Kylie Minoguen, 43, ja Madonnan, 53, seuraan – porukkaan, joiden ikuisesti nuorekkaan näköinen naama kielii melko selvästä mahdollisuudesta, että he ovat ottaneet rasvaimplantit poskiinsa.

Hollywood-tähtien plastiikkakirurgi Dr. Anthony Youn kritisoi kovin termein Lohanin muokattuja kasvoja Radaronline.com-sivustolle. Itse hän ei ole Lohanin kasvoja käsitellyt.

– Hänellä näyttää olevan klassiset, ylitäytetyt tyynykasvot. Epäilen hänen ottaneen useita täyteruiskuja kasvoihinsa. Nämä toimenpiteet voivat luoda hyvin nuorekkaan ja luonnollisen lookin, mutta liikaa käytettynä ne voivat saada ihmisen näyttämään Kaalimaan kakaralta, Youn arvioi.

Lisää aiheesta:


MTV3/Helmi

Lähteet: Dailymail.co.uk, Radaronline.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja