Hollywood-kaunottaren raju laihtuminen kauhistuttaa

Näyttelijä Anne Hathaway on laihtunut huomattavasti kolmessa viikossa.

Suosittu näyttelijä Anne Hathaway sai hiljattain merkittävän roolin tulevassa Les Miserables -elokuvassa. Rooli on vaatinut elämänmuutoksia, jotka ovat kiinnittäneet huomiota kansainvälisessä mediassa. Kauniin tummaverikön huomattava painonpudotus on herättänyt uutissivustot pohtimaan Hathawayn laihuutta.

Daily Mail –lehti kirjoittaa, että näyttelijättären pitää saada laihdutettua kahdeksan kiloa kolmessa viikossa. US Weekly -lehden mukaan Hathaway riutui kolme viikkoa hurjalla ruokavaliolla. Lehti kertoo, että hän sai nauttia päivittäin ainoastaan 500 kaloria.

Anne bongattiin perjantaina Los Angelesin lentokentällä, jossa hänen hoikistunut olemuksensa herätti huomion. Lyhythiuksinen kaunotar oli pukeutunut tummansinisiin cargo-housuihin, jotka korostivat hänen todella hoikkia jalkojaan. Katseet kiinnittyivät niin ikään kaunottaren käsivarsiin, jotka olivat huomattavan kapeat.

Naisen hoikkuus ei ole tullut pelkästään laihduttamisella. Kuihtuneen ulkomuodon taustalla on niin ikään raju treenausmäärä. Lähde kertoo Daily Mail -lehdelle, että tähtinäyttelijä kävi treenaamassa viisi kertaa viikossa kaksi tuntia kerralla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat