Historiallinen temppu! Everton kaatoi Liverpoolin ensimmäistä kertaa yli 10 vuoteen

Everton kaatoi lauantain Valioliigakierroksella paikallisvastustaja Liverpoolin 2-0.

Englannin Valioliigassa koettiin lauantaina historiallinen hetki, kun Everton voitti paikallisderbyssä ensimmäistä kertaa Liverpoolin sitten vuoden 2010 lokakuun. Tuolloin Everton voitti kotonaan Liverpoolin 2-0. Edellisestä vierasvoitto on vuodelta 1999. Tuolloin Everton oli parempi maalein 1-0.

Lauantain kamppailussa Richarlison aloitti maalinteon jo kolmannella minuutilla. Ottelun toista osumaa saatiin odottaa pitkään, sillä vasta vajaa kymmenen minuuttia ennen loppua Evertonille tuomittiin rangaistuspotku. Gylfi Sigurdsson laukoi pallon tarkasti ohi Alissonin.

Everton nousi voitollaan tasapisteisiin Liverpoolin kanssa. Molemmilla on kasassa 40 pistettä. Liverpoolilla on yksi ottelu enemmän pelattuna. Mestarien liigan paikkaan on matkaa kolme pistettä.