Kuskilupaus vakavassa liikenneonnettomuudessa – kuva kertoo karusta jäljestä

17-vuotias moottoripyöräkuljettajalupaus Can Öncü on ollut kaksoisveljensä Denizin ja kaksikon ystävän kanssa vakavassa liikenneonnettomuudessa, jonka jälkeen heidät toimitettiin sairaalaan.

Onnettomuus tapahtui Turkissa, jossa kolmikko oli matkalla harjoituksiin kuskilegenda Kenan Sofuoglun alaisuuteen. Pakettiautolla liikenteessä ollut trio oli törmännyt vastakkaisesta suunnasta päin tulleeseen kuorma-autoon.

Sosiaalisessa mediassa julkaistu kuva osoittaa kolmikon pakettiauton kärsineen rujoja vaurioita.

Kolmikko selvisi kuitenkin sairaalasta Crash.netin mukaan ilman vakavia vammoja, joskin Can Öncün oikeassa kädessä oli syviä haavoja.

– On uskomatonta, että kukaan ei loukkaantunut. Pakettiauto tuhoutui vastakkaiseen suuntaan ajaneen kuorma-auton vaikutuksesta, Can Öncün edustaman Kawasaki Puccetti WSS:n tallipäällikkö Manuel Puccetti kertoi ja lisäsi kuorma-auton leikanneen kolmikon linjalle.

Historiallinen voittaja

Turkkilaiskuski Can Öncü teki historiaa Moto3:n MM-debyytissään KTM:llä kauden 2018 lopussa Valenciassa. Hänestä tuli tuolloin 15 vuotta ja 115 päivää vanhana historian nuorin kisavoittaja. 

Kausi 2019 ei mennyt kuitenkaan auvoisasti, vaan Öncü sijoittui Moto3-sarjassa 31:nneksi. Viime vuonna Öncü sijoittui Supersport-sarjassa Kawasakilla 12:nneksi.

Lue myös:

    Uusimmat